logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Euromast_Werkplaats_Detail_Alarminbouw

Alarminbouw

Bij Euromast Auto's uit Lekkerkerk kunt u terecht voor de inbouw van alle merken alarmsystemen. Hieronder vallen onder andere de kwaliteitsmerken META en GEMINI. Euromast Auto’s is een gecertificeerd bedrijf. Dat wil zeggen dat u na inbouw een certificaat mee krijgt die u aan uw verzekeringsmaatschappij dient te overhandigen. Veel maatschappijen eisen tegenwoordig een dergelijk certificaat voordat de auto verzekerd wordt.

Tegenwoordig zijn niet alleen nog dure, maar ook goedkopere auto’s doelwit van een inbraak. Een alarm verkleind de kans hierop. Een alarmsysteem maakt uw leven niet alleen relaxter, maar het kan bovendien ook de premie van uw autoverzekering verlagen. Bij auto’s vanaf een bepaalde prijsklasse kan het zelfs verplicht zijn om een auto-alarm in te bouwen, omdat deze anders niet verzekerd wordt. Euromast Auto's uit Lekkerkerk vertelt u hier graag meer over.


Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak plannen?

Ons verhaal

Euromast Auto's is de juiste plaats voor een gebruikte personenauto. Door onze lage kosten en uiteraard een zeer goede inkoop kunnen wij betrouwbare en nette occasions aanbieden tegen de allerscherpste prijzen. Bij Euromast Auto's bent u er dus altijd van verzekerd dat u een zeer nette prijs betaald en toch een auto koopt waar u jaren plezier van hebt.

Morgen Internet - Light website