logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Euromast_Werkplaats_Detail_Trekhaak

Trekhaakmontage

Wilt u graag een trekhaak onder uw voertuig laten monteren? Geen probleem! Bij Euromast Auto's uit Lekkerkerk kunnen wij ieder type trekhaak monteren. Een trekhaak brengt grote gemakken met zich mee, zoals het trekken van een caravan, fietsendragers en aanhangwagens. Bovendien heeft u de keuze tussen een vaste trekhaak, wegdraaibare trekhaak of afneembare trekhaak. Kunt u niet kiezen? Laat u adviseren door de mensen van Euromast Auto’s.

De kosten voor een trekhaak montage zijn uiteraard variabel. De factoren die van invloed zijn op de prijs zijn o.a. de soort trekhaak en de auto. Wij begrijpen dat u op voorhand een inschatting wilt van de kosten. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met op met Euromast Auto's uit Lekkerkerk, zodat wij dit inzichtelijk kunnen maken.


Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak plannen?

Ons verhaal

Euromast Auto's is de juiste plaats voor een gebruikte personenauto. Door onze lage kosten en uiteraard een zeer goede inkoop kunnen wij betrouwbare en nette occasions aanbieden tegen de allerscherpste prijzen. Bij Euromast Auto's bent u er dus altijd van verzekerd dat u een zeer nette prijs betaald en toch een auto koopt waar u jaren plezier van hebt.

Morgen Internet - Light website